Subsidie voor zwemles

Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe en Friesland, St. Leergeld en Meedoen Midden Groningen kunnen helpen!

Als door het Coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport-, muziek of dansvereniging, dan kan het Jeugdfonds de contributie betalen. Natuurlijk ligt alles nog stil maar als de aanvraag nu gedaan wordt, kunnen kinderen en jongeren direct meedoen of blijven meedoen zodra er weer gesport, gedanst of muziek gemaakt mag worden.

Aanmelden kan via https://kindsupportdrenthe.nl/  , https://jeugdfondssportencultuur.nl en https://www.leergeld.nl/groningen/doe-een-aanvraag EN www.midden-groningen.nl

Dit schooljaar hebben we kinderen een zwem-kans gegeven via het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe.
NB: De aanvraag stopt op 30 juni 2020. Als de kinderen ook volgend schooljaar, na 30 juni, deel willen nemen aan sport en/of cultuur, dan moet er een nieuwe aanvraag komen!

Als de ouders niets doen, moeten zij de sport of cultuuractiviteit na 1 juli zelf betalen!
Helaas zien wij te vaak dat een kind al is aangemeld en dat men er na herhaaldelijk aanmaningen achterkomt dat er geen aanvraag is ingediend. Dit geeft aan alle kanten problemen.

Het is van belang dat u eerst goedkeuring hebt vóórdat de lessen starten. Anders draait u misschien achteraf - bij afwijzing vh Sportfonds - zelf voor de zwemleskosten op.

 

Contact

Postadres:
Zwemschool Dorien
De Buterkamp 6
8567 LM Oudemirdum.

Telefonische bereikbaarheid:
Van maandag tot en met donderdag neemt Dorien de telefoon zelf aan van 10.00 tot 12.00 uur, daarna neemt de voicemail het over.
Telefoonnummer 06 - 24 9616 24 (sms wordt niet beantwoord).
 

Emailadres:
dorien@zwemschooldorien.nl

Social Media

facebook-logo

© Zwemschool Dorien